Słuchajcie mam prośbę do wszystkich . Sama zaczęłam niefortunnie ten wątek bo mnie poniosło. A teraz mam prośbę do wszystkich . Komentujmy przepisy ( pod przepisami ) bo zaczynamy się nakręcać - a nie chciała bym by było tak że sprowokowałam nagonkę na kogoś .Przepraszam i proszę jeszcze raz - odpuśćmy już sobie to publiczne rozważanie kto jak gotuje . Zamotałam się chyba - pewnie to wina jesieni ( życia też )
zmieniono 1 raz (ostatnio 31 sie 2010 23:35 przez Babciagramolka)
Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Nie śmiejcie się! To jest nowa szkoła gotowania! Uczcie się, a nie wybrzydzajcie@Macie jedyną szansę nauczyć się nowoczesnej sztuki kulinarnej a Wy co?! Nabijacie się z Mistrza Kuchni! To powinno podlegać surowej karze!
Henia surowej karze powinny podlegac te bzdurne przepisy
Nie śmiejcie się! To jest nowa szkoła gotowania! Uczcie się, a nie wybrzydzajcie@Macie jedyną szansę nauczyć się nowoczesnej sztuki kulinarnej a Wy co?! Nabijacie się z Mistrza Kuchni! To powinno podlegać surowej karze!
W trosce o miłą atmosferę na stronie
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Henia
Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Henia
Bahus, nie potrzebnie sprowokowałeś Lunę do podania nicka. nie robimy nagonki na konkretną osobę, ale przedstawiamy problem.
Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Babciagramolka
Henia
Ale wybrzydzacie!
Papaja
Henia