W trosce o miłą atmosferę na stronie

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Ale milutko spokoj i cisza jak makiem zasial

Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
elzbieta8960 napisał(a):

Amen

Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Amen

Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Henia
  • Henia

Bahus napisał(a):

A dlaczego nie napiszecie kto to taki ta "pani"? Boicie się? Jeśli tak to czego?

Bahus, nie potrzebnie sprowokowałeś Lunę do podania nicka. nie robimy nagonki na konkretną osobę, ale przedstawiamy problem.

Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Babciagramolka
Słuchajcie mam prośbę do wszystkich . Sama zaczęłam niefortunnie ten wątek bo mnie poniosło. A teraz mam prośbę do wszystkich . Komentujmy przepisy ( pod przepisami ) bo zaczynamy się nakręcać - a nie chciała bym by było tak że sprowokowałam nagonkę na kogoś .Przepraszam i proszę jeszcze raz - odpuśćmy już sobie to publiczne rozważanie kto jak gotuje . Zamotałam się chyba - pewnie to wina jesieni ( życia też )

zmieniono 1 raz (ostatnio 31 sie 2010 23:35 przez Babciagramolka)

Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Henia
  • Henia

elzbieta8960 napisał(a):

Henia napisał(a):

Nie śmiejcie się! To jest nowa szkoła gotowania! Uczcie się, a nie wybrzydzajcie@Macie jedyną szansę nauczyć się nowoczesnej sztuki kulinarnej a Wy co?! Nabijacie się z Mistrza Kuchni! To powinno podlegać surowej karze!

Henia surowej karze powinny podlegac te bzdurne przepisy

Ale wybrzydzacie!

Henia napisał(a):

Nie śmiejcie się! To jest nowa szkoła gotowania! Uczcie się, a nie wybrzydzajcie@Macie jedyną szansę nauczyć się nowoczesnej sztuki kulinarnej a Wy co?! Nabijacie się z Mistrza Kuchni! To powinno podlegać surowej karze!

Henia surowej karze powinny podlegac te bzdurne przepisy

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
ta rewelacyjne dania jak się chce kogoś zabić albo zatruć. Pewnie skorzystają młodzi małżonkowie na wredne teściowe u mnie pies by tego nie ruszył

Henia
  • Henia

luna19 napisał(a):

było pisane wielokrotnie agata1722 ja sie nie boje .. zaglądnij sobie Bahusie w te przepisy hihih moze sie wreszcie gotować nauczysz

gotowac ? chyba pastwic sie nad domownikami gotujac z tych przepisow

Odpowiedz na/ edytuj W trosce o miłą atmosferę na stronie