Ja też przeczytałam przepisy tej osoby, myślę że ona po prostu nie umie gotowac, albo robi sobie żarty.
ilości i składniki są tak bzdurne, że aż się śmiac chce jak można zrobic gulasz z 100 gram mięsa, chyba że dla kota, albo kalafiorową bez kalafiora.)
Sorry- nie będe wymieniać o kogo chodzi bo nie jest moim celem wywołanie nagonki na kogoś . Napisałam ten post po to by zwrócić uwagę na problem jakim stały się przepisy wstawiane na akord i po to by wyjaśnić swoje zachowanie które mogło niektórych ździwić . Na pewno trafisz w którymś momencie na te przepisy - albo na równie genialne
Buniu, i tak długo wytrzymałaś - ja już przestałam te bzdury czytać dawno temu...bo i po co? Ty jako moderator musisz przepuścić taki przepis jeśli nie jest plagiatem a właściciele mają to w nosie bo sztuka jest sztuka...
Ale my nie mamy w nosie! Ja już u jednej pani, gotującej 10 min pierogi pooceniałam.
Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
wiemy wiemy o kogo chodzi,poprzednie komentarze nic tej pani nie nauczyly,dalej wypisuje bzdury,ciekawe czy jak juz dostanie blender dalej bedzie pisac te swoje cudne przepisy
Myślę, że nie. Za dużo punktów do awansu trzeba zebrać!
W trosce o miłą atmosferę na stronie
Obserwuj wątekOdp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
anullka7
ilości i składniki są tak bzdurne, że aż się śmiac chce jak można zrobic gulasz z 100 gram mięsa, chyba że dla kota, albo kalafiorową bez kalafiora.)
Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
zewa
I ja sobie właśnie poczytałam. Ręce i nie tylko ręce opadają.
Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
luna19
Henia
Nie płacz, proszę, bo jak we trzy zaczniemy to znowu powódź będzie! Wszystkie przejrzałaś?
luna19
jakie bzdury beznadziejne ...
Papaja
Babciagramolka
Sorry- nie będe wymieniać o kogo chodzi bo nie jest moim celem wywołanie nagonki na kogoś . Napisałam ten post po to by zwrócić uwagę na problem jakim stały się przepisy wstawiane na akord i po to by wyjaśnić swoje zachowanie które mogło niektórych ździwić . Na pewno trafisz w którymś momencie na te przepisy - albo na równie genialne
Papaja
Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Henia
Ale my nie mamy w nosie! Ja już u jednej pani, gotującej 10 min pierogi pooceniałam.
Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Henia
Myślę, że nie. Za dużo punktów do awansu trzeba zebrać!