W trosce o miłą atmosferę na stronie

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Buniu, i tak długo wytrzymałaś - ja już przestałam te bzdury czytać dawno temu...bo i po co? Ty jako moderator musisz przepuścić taki przepis jeśli nie jest plagiatem a właściciele mają to w nosie bo sztuka jest sztuka...

Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

magdafer
  • magdafer

• Przepisy: 39
  • Artykuły: 0
wiemy wiemy o kogo chodzi,poprzednie komentarze nic tej pani nie nauczyly,dalej wypisuje bzdury,ciekawe czy jak juz dostanie blender dalej bedzie pisac te swoje cudne przepisy

Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Babciagramolka
:
>

Przepraszam - jak mnie znacie - jestem ostatnia do podnoszenia ciśnienia na stronie ale to co ostatnio się dzieje przechodzi już moją wytrzymałość . Nigdy nie ,, zjechałam " nikomu przepisów - nie stawiałam 1 .Dziś to robię i to hurtowo. I będę tak robić i będę pisać pod tym przepisami komentarze . Bo to nie są przepisy kulinarne - to nieporozumienie . Nie napiszę czyje to przepisy- sami do tego dojdziecie . Wszystko rozumiem- jeden gotuje lepiej, drugi gorzej. Jeden tanio drugi drogo. Jeden ma gust drugi nie. To wszystko rzeczy względne i to co mnie się podoba i mnie smakuje nie musi odpowiadać drugiemu i odwrotnie . Ale jak ktoś proponuje gotowanie wywaru z 50 g kości i 80 g warzyw w nieokreślonej ilości wody przez 4 godziny to przepraszam ale przerasta to mój poziom tolerancji. Jesteśmy tu by się od siebie nawzajem uczyć a nie po to by wypisywać bzdury na akord bo coś tam można dostac za darmo. :
Przecież zalewa stronę fala totalnej bzdury. Jak nie plagiaty to teraz to

zmieniono 1 raz (ostatnio 30 sie 2010 13:40 przez Babciagramolka)

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
Tit już nie ma ja wszystko mam w brzuszku

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Marika_1961
Napilam sie pysznych koktajli dla ochlody terza moge zniknac hihi ,zycze wam milego dnia ja zmykam na dzialke zobaczyc czy mozna juz oberwac cukinie...

Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Marika_1961
Henia napisał(a):

Papaja napisał(a):

to ja będę łakoma i zabieram wszystko tak apetycznie to wygląda
Nie bądźcie takie!Zostawcie mi trochę! gorąco mi!

;-))) ja zostawiam te dwa pierwsze

Marika_1961
Babciagramolka napisał(a):

Papaja - nie ma - wypiłły .Ale żeby Ci ranek ochłodzić - proszę bardzo -pstryk i masz do wyboru :
Poranny koktajl ,,Damesa " - na zdrowe rozpoczęcie dnia
-Różane marzenie o ,,Lassi" wg Buni - po śniadanku dla ochłody
-Truskawkowo-granitowo - na II sniadanie ( żeby przeżyć do południa"

No to ja sie pisze na te truskawki;-)))

Marika_1961
Babciagramolka napisał(a):

Bo już nie ma tego konta- zapracowała sobie w końcu na zniknięcie .Mozemy spokojnie zapomnieć o tym epizodzie i zająć się czymś milszym. Stawiam coś zimnego do picia.

Wyglada bardzo bardzo smakowicie jakby koktajl truskakwowy uwielbiam truskawki,maliny jagody tez tylko ze u mnie jagody jeszcze sa zielone

Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
Papaja napisał(a):

to ja będę łakoma i zabieram wszystko tak apetycznie to wygląda
Nie bądźcie takie!Zostawcie mi trochę! gorąco mi!

Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

A ja to ostatnie - kuszsszzzące

Odpowiedz na/ edytuj W trosce o miłą atmosferę na stronie