Buniu, i tak długo wytrzymałaś - ja już przestałam te bzdury czytać dawno temu...bo i po co? Ty jako moderator musisz przepuścić taki przepis jeśli nie jest plagiatem a właściciele mają to w nosie bo sztuka jest sztuka...
wiemy wiemy o kogo chodzi,poprzednie komentarze nic tej pani nie nauczyly,dalej wypisuje bzdury,ciekawe czy jak juz dostanie blender dalej bedzie pisac te swoje cudne przepisy
Przepraszam - jak mnie znacie - jestem ostatnia do podnoszenia ciśnienia na stronie ale to co ostatnio się dzieje przechodzi już moją wytrzymałość . Nigdy nie ,, zjechałam " nikomu przepisów - nie stawiałam 1 .Dziś to robię i to hurtowo. I będę tak robić i będę pisać pod tym przepisami komentarze . Bo to nie są przepisy kulinarne - to nieporozumienie . Nie napiszę czyje to przepisy- sami do tego dojdziecie . Wszystko rozumiem- jeden gotuje lepiej, drugi gorzej. Jeden tanio drugi drogo. Jeden ma gust drugi nie. To wszystko rzeczy względne i to co mnie się podoba i mnie smakuje nie musi odpowiadać drugiemu i odwrotnie . Ale jak ktoś proponuje gotowanie wywaru z 50 g kości i 80 g warzyw w nieokreślonej ilości wody przez 4 godziny to przepraszam ale przerasta to mój poziom tolerancji. Jesteśmy tu by się od siebie nawzajem uczyć a nie po to by wypisywać bzdury na akord bo coś tam można dostac za darmo. :
Przecież zalewa stronę fala totalnej bzdury. Jak nie plagiaty to teraz to
zmieniono 1 raz (ostatnio 30 sie 2010 13:40 przez Babciagramolka)
Napilam sie pysznych koktajli dla ochlody terza moge zniknac hihi ,zycze wam milego dnia ja zmykam na dzialke zobaczyc czy mozna juz oberwac cukinie...
Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Papaja - nie ma - wypiłły .Ale żeby Ci ranek ochłodzić - proszę bardzo -pstryk i masz do wyboru :
Poranny koktajl ,,Damesa " - na zdrowe rozpoczęcie dnia
-Różane marzenie o ,,Lassi" wg Buni - po śniadanku dla ochłody
-Truskawkowo-granitowo - na II sniadanie ( żeby przeżyć do południa"
Bo już nie ma tego konta- zapracowała sobie w końcu na zniknięcie .Mozemy spokojnie zapomnieć o tym epizodzie i zająć się czymś milszym. Stawiam coś zimnego do picia.
Wyglada bardzo bardzo smakowicie jakby koktajl truskakwowy uwielbiam truskawki,maliny jagody tez tylko ze u mnie jagody jeszcze sa zielone
Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
W trosce o miłą atmosferę na stronie
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Pyza
Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
magdafer
Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Babciagramolka
>
Przepraszam - jak mnie znacie - jestem ostatnia do podnoszenia ciśnienia na stronie ale to co ostatnio się dzieje przechodzi już moją wytrzymałość . Nigdy nie ,, zjechałam " nikomu przepisów - nie stawiałam 1 .Dziś to robię i to hurtowo. I będę tak robić i będę pisać pod tym przepisami komentarze . Bo to nie są przepisy kulinarne - to nieporozumienie . Nie napiszę czyje to przepisy- sami do tego dojdziecie . Wszystko rozumiem- jeden gotuje lepiej, drugi gorzej. Jeden tanio drugi drogo. Jeden ma gust drugi nie. To wszystko rzeczy względne i to co mnie się podoba i mnie smakuje nie musi odpowiadać drugiemu i odwrotnie . Ale jak ktoś proponuje gotowanie wywaru z 50 g kości i 80 g warzyw w nieokreślonej ilości wody przez 4 godziny to przepraszam ale przerasta to mój poziom tolerancji. Jesteśmy tu by się od siebie nawzajem uczyć a nie po to by wypisywać bzdury na akord bo coś tam można dostac za darmo. :
Przecież zalewa stronę fala totalnej bzdury. Jak nie plagiaty to teraz to
Papaja
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Marika_1961
Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Marika_1961
;-))) ja zostawiam te dwa pierwsze
Marika_1961
No to ja sie pisze na te truskawki;-)))
Marika_1961
Wyglada bardzo bardzo smakowicie jakby koktajl truskakwowy uwielbiam truskawki,maliny jagody tez tylko ze u mnie jagody jeszcze sa zielone
Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Henia
Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie