Pyzuś, z pewnością jeśli tylko wybiorę się do W-wy, to chętnie się z Tobą spotkam.Umówimy się gdzieś na pyszną kawę.Tylko nie wiem,kiedy będę mieć jakieś wolne.W lutym coś planuję, ale czy gdzieś pojadę to też nie wiem.Napiszę Ci na pw , jeśli będę się wybierac w Twoje okolice.
Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
No, faktycznie.A jeśli mam być szczera to w Warszawie byłam zaledwie 2 razy i to w drodze do Petersburga i z powrotem, więc widziałam tylko dworzec główny i zachodni.Mój mąż w piątek jedzie do W-wy na komisję lekarską, w związku z palcem,który miał prawie odcięty w pracy przed wakacjami.A i córka ma jechać w tym roku szkolnym do Sejmu i Senatu ze szkolnym kółkiem przedsiębiorczości, działającym pod patronatem UE.Tylko ja muszę się wybrać pewnego pięknego dnia na zwiedzanie stolicy.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
dusia30
Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
luna
Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
Anula
Ja do pracy nie ide,ale tez mam troche planow na dzisiaj,wiec szybka herbatka z Wami i wyruszam z domku.
Odp: Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
iwi69
To sie czestuje i tez zmykam do pracy.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
msewka
Pyzuś, z pewnością jeśli tylko wybiorę się do W-wy, to chętnie się z Tobą spotkam.Umówimy się gdzieś na pyszną kawę.Tylko nie wiem,kiedy będę mieć jakieś wolne.W lutym coś planuję, ale czy gdzieś pojadę to też nie wiem.Napiszę Ci na pw , jeśli będę się wybierac w Twoje okolice.
Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
msewka
Iwi, jeszcze jest więc częstuj się proszę! Ja zmykam do pracy.
Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
iwi69
Teraz takie ciasto do kawy taka drozdzowka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
Pyza
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
msewka
No, faktycznie.A jeśli mam być szczera to w Warszawie byłam zaledwie 2 razy i to w drodze do Petersburga i z powrotem, więc widziałam tylko dworzec główny i zachodni.Mój mąż w piątek jedzie do W-wy na komisję lekarską, w związku z palcem,który miał prawie odcięty w pracy przed wakacjami.A i córka ma jechać w tym roku szkolnym do Sejmu i Senatu ze szkolnym kółkiem przedsiębiorczości, działającym pod patronatem UE.Tylko ja muszę się wybrać pewnego pięknego dnia na zwiedzanie stolicy.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
Doro
Sama nieraz zaluje ze daleko do Was ale byc moze kiedys sie spotkamy, to wtedy Ewcia drzwi od szafy nie beda sie zamykaly