Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
ja chętnie!

kawka się przyda!
obrazek

Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
a mój synek zaprasza na sernik na zimno
obrazek

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
może ptysia z owocowym twarożkiem? takie małe co nie co do kawki...
obrazek

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
U nas nareszcie jutro mają wywozić śnieg z chodników i ulic, bo nie można normalnie się poruszać.Usypali zaspy na 1,5 metra , na chodnikach nadal błoto pośniegowe.Pora to uporządkować.
Za to w niedzielę jedziemy do teściów na wieś, a tam to dopiero śniegu napadało.Z pewnością się nim nacieszymy.
Muszę jutro upiec jakieś ciacho do kawki i w drogę.

Odp: Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
A u nas już po zimnie,śnieg prawie cały stopniał i dzis jest iście wiosennie,podobno ten weekend ma byc ciepły ,a pozniej dalej przymrozki,ale czy się sprawdzi to zobaczymy w praktyce

Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336
  • Artykuły: 1
luna napisał(a):

Dzien dobry dziewczyny, u mnie od wczoraj odwilz. Tyle sniegu w Niemczech jeszcze nie widzialam, chodzac z pieskiem na spacery czulam zapach polskiej zimy-kiedys nie mialam pojecia, ze snieg ma swoj zapach. A ma, zapach dziecinstwa, zjezdzania na sankach, sniezek rzucanych i ten przepiekny widok , gdy patrzy sie w latarnie uliczna i sypie snieg. Kocham lato, ale w te mrozne, biale dni docenilam piekno zimy.

Z ust mi wyjelas,ja tez lubie lato ale prawdziwa polska zima ma w sobie cos magicznego.

dusia30
  • dusia30

• Przepisy: 52
  • Artykuły: 2
Kulig świetna sprawa.Sama chętnie bym się wybrała

prezes
  • prezes

• Przepisy: 21
w sobotę zrobiliśmy sobie kulig dla dorosłych.....późnym wieczorem....pochodnie,ognisko.....herbatka z prądem i inne atrakcje.....ale rano plecki bolały oj bolały

luna
  • luna

• Przepisy: 359
Dzien dobry dziewczyny, u mnie od wczoraj odwilz. Tyle sniegu w Niemczech jeszcze nie widzialam, chodzac z pieskiem na spacery czulam zapach polskiej zimy-kiedys nie mialam pojecia, ze snieg ma swoj zapach. A ma, zapach dziecinstwa, zjezdzania na sankach, sniezek rzucanych i ten przepiekny widok , gdy patrzy sie w latarnie uliczna i sypie snieg. Kocham lato, ale w te mrozne, biale dni docenilam piekno zimy.

Pierwszy raz wpadłam na ten wątek.Takie cudowne wspomnienia tu snujecie,że aż i ja sobie przypomniałam jakie to były kiedyś zimy.Śnieg po uszy,mróz siarczysty,a w domu ogień w piecu strzelał aż przyjemnie.Ach to były czasy.

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P