Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
Pyza napisał(a):

grzyby? jakie grzyby? dlaczego ja nic nie wiem?

Pyzo,nie masz widocznie chodów u mojego tatuśka.A to on był wczoraj i dziś na grzybach a mama i ja mamy zajęcie.Normalka.Wolałabym zrobić odwrotnie, ale zamiast iść do pracy nie da rady iść na grzybki.Chyba,że na Amen.

Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
grzyby? jakie grzyby? dlaczego ja nic nie wiem?

Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich

msewka
  • msewka

A jeszcze grzyby mnie dziś czekają do obierania i przerobienia,więc trochę slodkości podniesie mi poziom hormonu endorfiny.Doro, na Ciebie zawsze można liczyć.

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
Witajcie dziewczyny
Panów mimo,iz ich tu nie ma również witamNiedawno wróciłam do domku i własnie gotuje zupke

Odp: Odp: Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
msewka napisał(a):

Doro napisał(a):

msewka napisał(a):

Witajcie Kociaczki, Misie i Sarenki .Ja sem w pracy i chętnie pojechałabym już do domu,bo lipa dzisiaj na całego.A do domu korek ,bo nawierzchnię na moście robią i potrwa któryś tydzień (oby tylko tyle).A wpław przez rzekę mi się nie uśmiecha.I nie mam nic słodkiego jak na złość.Może jakaś dobra dusza coś podrzuci.

Ewcia, nie placz juz zadbalam o ciebie

Doro dzięki za takie cudeńko.Biorąc pod uwagę,że póki co nie pieczesz,to miło że dzielisz się takim ciasteczkiem.Od razu mi lepiej.

Niech ci na zdrowko wyjdzie jak piszesz do domu jeszcze daleko i droga daleka,
to oslodzi ci troche te chwile w pracy
obrazek

Odp: Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich

msewka
  • msewka

Doro napisał(a):

msewka napisał(a):

Witajcie Kociaczki, Misie i Sarenki .Ja sem w pracy i chętnie pojechałabym już do domu,bo lipa dzisiaj na całego.A do domu korek ,bo nawierzchnię na moście robią i potrwa któryś tydzień (oby tylko tyle).A wpław przez rzekę mi się nie uśmiecha.I nie mam nic słodkiego jak na złość.Może jakaś dobra dusza coś podrzuci.

Doro dzięki za takie cudeńko.Biorąc pod uwagę,że póki co nie pieczesz,to miło że dzielisz się takim ciasteczkiem.Od razu mi lepiej.

Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
msewka napisał(a):

obrazek

Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Persik
  • Persik

• Przepisy: 1125
  • Artykuły: 42
witam
obrazek

Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich

msewka
  • msewka

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Ufff Misiu, odetchnęłam

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P