dobra kawka nie jest zła szczególnie, że ja alkoholu nie pijam
Ja nie mam dzisiaj nic słodkiego jedynie dobrą kawką mogę poczęstować, ale witam serdecznie na tej słodkiej stronie
Misia od czegoś trzeba zacząć
mirkakropka napisał(a):msewka napisał(a):kasandra6 napisał(a):witam wszystkich jestem tu od wczoraj i zaczyna mi się tu podobać Cześć Kasandro6.Ja już się uzależniłam od tej strony i myślę ,że Tobie też to grozi.Pozdrawiam i witam. To jest jak jakiś wirus ja też jestem tu od niedawna ale stronkę ustawiłam sobie jako startową WITAM I O ZDROWIE PYTAM WITAM WAS DZIEWCZYNY chodżcie na jednego do klubu rumowego
msewka napisał(a):kasandra6 napisał(a):witam wszystkich jestem tu od wczoraj i zaczyna mi się tu podobać Cześć Kasandro6.Ja już się uzależniłam od tej strony i myślę ,że Tobie też to grozi.Pozdrawiam i witam. To jest jak jakiś wirus ja też jestem tu od niedawna ale stronkę ustawiłam sobie jako startową WITAM I O ZDROWIE PYTAM
kasandra6 napisał(a):witam wszystkich jestem tu od wczoraj i zaczyna mi się tu podobać Cześć Kasandro6.Ja już się uzależniłam od tej strony i myślę ,że Tobie też to grozi.Pozdrawiam i witam.
witam wszystkich jestem tu od wczoraj i zaczyna mi się tu podobać
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Witam,
msewka
Oj takiej to szkoda byłoby mi wypić,żeby nie zepsuć.Dzieło sztuki,normalnie nie pogadasz.
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
misia53
a pewnie ,że dobra aż się śmieje do mnie...
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Pyza
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
msewka
Ja kawoszka zapalona zawsze chętnie się z Tobą napiję.Ale w pracy też słodkiego nic do kawy nie mam,oprócz atmosfery..
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
tulinez
misia53
no to choć na ten rum
teresa.rembiesa
misia53
Koniec świata - ledwo wlazła już woła na rum
msewka
Zaraz idę,tylko wezmę coś do picia.A dziś robię wynalazek-nalewkę miętową.
teresa.rembiesa
WITAM WAS DZIEWCZYNY chodżcie na jednego do klubu rumowego