yyy Tereso, chyba nie zostaniesz z tym wszystkim sama, nie ma mowy! Ktos przeciez musi Tobie pomoc, masz dpoczywac a nie harowac Ale wierze, ze cos wymyslisz i prosze odpoczywaj, nalezy Ci sie
Sarenko zostanę sama ,sama się wrobiłam i na siłę wcisłam te wczasy moim panom,bo mąż nie chciał jechać ale należy mu się ja byłam parę razy na sanatorium i on zostawał sam a jeszcze pracuje zawodowo
ale myślę że sobie dam radę
Nic się nie bójTereniu .Przyjadę do Ciebie pomogę Ci i będzie nam wesoło.
Rum ze sobą wezmę!
yyy Tereso, chyba nie zostaniesz z tym wszystkim sama, nie ma mowy! Ktos przeciez musi Tobie pomoc, masz dpoczywac a nie harowac Ale wierze, ze cos wymyslisz i prosze odpoczywaj, nalezy Ci sie
Sarenko zostanę sama ,sama się wrobiłam i na siłę wcisłam te wczasy moim panom,bo mąż nie chciał jechać ale należy mu się ja byłam parę razy na sanatorium i on zostawał sam a jeszcze pracuje zawodowo
A ja dzisiaj się dowiedziałam że od 3 sierpnia mam 2 tygodnie urlopu.Cieszę się i jestem zła bo 4 sierpnia mojego męża i tatę namówiłam ma wczasy w góry na 10 dni,córka ze swoją rodziną wyjeżdża 1 sierpnia nad Balaton ,syn zabierze mi Oliwie bo ich zakład od 3 sierpnia stoi na 2 tygodnie i wszyscy mają urlopy ,więć też załatwiają jakieś wczasy i zostanę sama,jechać nigdzie nie mogę bo wszyscy się po rozjeżdżają a w domu kury, króliki kot pies nasz i taty gościnnie,
To faktycznie się wrobiłaś na amen.Jedyną pociechą będzie gotowanie i wstawianie przepisów.A potrawy zamrażaj,jak rodzina wróci to z pewnością się ucieszy.Albo zaproś gości.
Msewko a jeszcze zapomniałam napisać że oprócz mojego domu bębę miała na głowie dom taty i 100 krzaków pomidorów pod folią
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
mirkakropka
To jest jak jakiś wirus ja też jestem tu od niedawna ale stronkę ustawiłam sobie jako startową WITAM I O ZDROWIE PYTAM
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna
msewka
Albo chociaż wirtualnie może się dziewczyny podzielą
Odp: Witam, witam kto sie ze mna
Sarenka
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna
teresa.rembiesa
no to zaklepane
misia53
nie ma to jak się dogadać
teresa.rembiesa
misia53
Nic się nie bójTereniu .Przyjadę do Ciebie pomogę Ci i będzie nam wesoło.
Rum ze sobą wezmę!
teresa.rembiesa
Sarenka
teresa.rembiesa
Msewko a jeszcze zapomniałam napisać że oprócz mojego domu bębę miała na głowie dom taty i 100 krzaków pomidorów pod folią