Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

mirkakropka
msewka napisał(a):

kasandra6 napisał(a):

witam wszystkich jestem tu od wczoraj i zaczyna mi się tu podobać

Cześć Kasandro6.Ja już się uzależniłam od tej strony i myślę ,że Tobie też to grozi.Pozdrawiam i witam.

To jest jak jakiś wirus ja też jestem tu od niedawna ale stronkę ustawiłam sobie jako startową WITAM I O ZDROWIE PYTAM

Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
Sarenka napisał(a):

To jak juz wszystko przyszykujecie, dajcie znac, zalatwie jakis odrzutowniec i szybciutko przylece, tylko nie zjedzcie wszystkiego

Albo chociaż wirtualnie może się dziewczyny podzielą

Odp: Witam, witam kto sie ze mna

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
To jak juz wszystko przyszykujecie, dajcie znac, zalatwie jakis odrzutowniec i szybciutko przylece, tylko nie zjedzcie wszystkiego

Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna

teresa.rembiesa
misia53 napisał(a):

teresa.rembiesa napisał(a):

Misiu masz tak blisko .więc zaprasza.

nie ma to jak się dogadać

no to zaklepane

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345

nie ma to jak się dogadać

teresa.rembiesa

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345

Sarenka napisał(a):

yyy Tereso, chyba nie zostaniesz z tym wszystkim sama, nie ma mowy! Ktos przeciez musi Tobie pomoc, masz dpoczywac a nie harowac Ale wierze, ze cos wymyslisz i prosze odpoczywaj, nalezy Ci sie

Sarenko zostanę sama ,sama się wrobiłam i na siłę wcisłam te wczasy moim panom,bo mąż nie chciał jechać ale należy mu się ja byłam parę razy na sanatorium i on zostawał sam a jeszcze pracuje zawodowo
ale myślę że sobie dam radę

Nic się nie bójTereniu .Przyjadę do Ciebie pomogę Ci i będzie nam wesoło.
Rum ze sobą wezmę!

teresa.rembiesa
Sarenka napisał(a):

yyy Tereso, chyba nie zostaniesz z tym wszystkim sama, nie ma mowy! Ktos przeciez musi Tobie pomoc, masz dpoczywac a nie harowac Ale wierze, ze cos wymyslisz i prosze odpoczywaj, nalezy Ci sie

Sarenko zostanę sama ,sama się wrobiłam i na siłę wcisłam te wczasy moim panom,bo mąż nie chciał jechać ale należy mu się ja byłam parę razy na sanatorium i on zostawał sam a jeszcze pracuje zawodowo
ale myślę że sobie dam radę

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1

teresa.rembiesa
msewka napisał(a):

A ja dzisiaj się dowiedziałam że od 3 sierpnia mam 2 tygodnie urlopu.Cieszę się i jestem zła bo 4 sierpnia mojego męża i tatę namówiłam ma wczasy w góry na 10 dni,córka ze swoją rodziną wyjeżdża 1 sierpnia nad Balaton ,syn zabierze mi Oliwie bo ich zakład od 3 sierpnia stoi na 2 tygodnie i wszyscy mają urlopy ,więć też załatwiają jakieś wczasy i zostanę sama,jechać nigdzie nie mogę bo wszyscy się po rozjeżdżają a w domu kury, króliki kot pies nasz i taty gościnnie,

To faktycznie się wrobiłaś na amen.Jedyną pociechą będzie gotowanie i wstawianie przepisów.A potrawy zamrażaj,jak rodzina wróci to z pewnością się ucieszy.Albo zaproś gości.

Msewko a jeszcze zapomniałam napisać że oprócz mojego domu bębę miała na głowie dom taty i 100 krzaków pomidorów pod folią

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P