Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Witam, witam kto sie ze mna

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
  • Artykuły: 0
Czasami tak jest ale mialas troche czasu dla siebiezrobisz dobry obiadek i moze pogoda dopisze to na swieze powietrze, nie zapomnij tylko ubranie przeciwdeszczowego niepowiem posmialam sie troche- ale cale szczescie ze wszystko dobrze sie skonczylo

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Eh :/ Mezus wczoraj zabalowal i teraz... spi :/ Pewnie bedzie spal pol dnia, a ja mialam nadzieje na jakis wypadzik i zakupy Ale dzieki temu mam chwilke, zeby posiedziec sobie tutaj z Wami Pozniej, jak sie wyspi musze go gdzies wyciagnac, o ile nie bedzie padac, bo niebo dzisiaj jakies niewyrazne. A w piatek mielismy konkretna burze, padalo -lalo niesamowicie, trzaskajac w powierzchnie dachow, a halas przy tym byl taki, ze czasami zerkalam w gore, czy to aby czasami nie grad. Blyskalo, trzskalo przed dobre 2-3 godziny, po powrocie z pracy, kiedy ogladalismy film, walnelo gdzies niedaleko, tak, ze jeden glosnik przy laptopie zaczal nam szwankowac, ale naszczescie na krotko. Maz musial tez wyjsc na zewnatrz, by powstrzymac wode, ktora wdzierala sie do pomieszczenia przy kuchni - piewotnie w miejscu, w ktorym dzis jest okno, wiele lat temu byly drzwi, najwyrazniej albo to miejsce zostalo niewlasciwie zabetonowane, albo czas zrobil swoje.. na podlodze, od strony okna, zaczela nam naplywac kaluza. Maz zalozyl stroj przeciwdeszczowy naszej corki, tym samym przemienil sie w zabke i w najwieksza ulewa, jaka tutaj kiedykolwiek przezylismy, wyruszyl na zewnatrz aby znalezc zrodlo problemu, na szczescie udalo sie i obeszlo sie bez wiekszych problemow

Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
misia53 napisał(a):

iwi69 napisał(a):

UFFF TATA MIAL 81 URODZINY

piękny wiek i piękny tort

Pięknie uczciliście Jego urodziny.Gratuluję tortu.

Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
iwi69 napisał(a):

piękny wiek i piękny tort

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Aż chciałoby się spróbować.Tylko szkoda byłoby go zniszczyć.

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
Slicznie udekorowalas

Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna

Jolanta27
  • Jolanta27

• Przepisy: 70
iwi69 napisał(a):

Nic nie pieke bo upaly i wlaczyc piekarnik to "strach"ale mam mile wspomnienie z urodzin mojego taty z tego roku

Przepiękny tort Iwi, a które to urodziny
obrazek obrazek

iwi69
  • iwi69

Nic nie pieke bo upaly i wlaczyc piekarnik to "strach"ale mam mile wspomnienie z urodzin mojego taty z tego roku
obrazek

iwi69
  • iwi69

TESKNI MI SIE ZA JAGODZIANKAMI I ZA PACZKAMI.

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P