Ewo, a co sie bede z Toba dzielic, jak jeszcze formy na wieniec nie kupilas?
Wiesz,że nawet w formie keksówek a zrobię.A wkład do tortownicy w formie wieńca gdzieś mam,ale kto go teraz znajdzie.Rzadko używany był,więc moja mama tak skutecznie go schowała.A po niej coś znaleźć,to trzeba mieć farta.
Witam Was dzisiaj z samego rańca.Mój synuś dzisiaj wcześnie wstał i pojechał na zarobek ,więc ja na chwilkę wpadłam.W nocy znowu lało już mi ręce opadają.
Ja bardzo chetnie! Przede wszystkim - Witam Cie serdecznie i goraco zapraszam do aktywnosci . Cieszymy sie, ze do Nas dolaczylas i mam nadzieje, ze dolaczysz do grona forumowiczów i popaplamy sobie o wszystkim, o czym tylko chcesz. Mozesz dodawac swoje przepisy - ze zdjeciami lub bez, dodawac artykuly, zawierac znajomosci, oceniac przepisy lub komentowac. Mozesz rowniez walczyc , tzn brac udzial w konkursach.
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Witam, witam kto sie ze mna
Doro
Odp: Witam, witam kto sie ze mna
misia53
czyżby dyfteryt tu panował
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Odp: Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna
msewka
Wiesz,że nawet w formie keksówek a zrobię.A wkład do tortownicy w formie wieńca gdzieś mam,ale kto go teraz znajdzie.Rzadko używany był,więc moja mama tak skutecznie go schowała.A po niej coś znaleźć,to trzeba mieć farta.
misia53
Sarenka
ausia11-11
jetem tu nowa może jakieś wskazówki ktoś mi da i wtajemniczy w ten portal
Była bym wdzięczna
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna
Sarenka
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna
msewka
Sarenko a może czarna porzeczka? Albo słodkie malinki? Tylko podziel się przepisem,jak coś wykombinujesz.
Sarenka