Doro, tyle lat juz jestes za granica, a Twoj jezyk jest ... perfekcyjny. Fajnie, ze wpadlas na ten portal, paplajac z Nami, nie pozwolimy Ci utracic kontaktu z jezykiem pisanym
Och, kto nie lubi pieknych zapachow, i chyba nie tylko my kobiety, bo moje chlopaki je uwielbiaja. Ostatnio kupilam dla corki i tesciowej - zdjecie moze nie najlepszej jakosci bo robione z komorki. Czesto maz potrzebuje kamere- jutro pokaze nowy zapach dla mezczyzn, syn juz dostal i jest b. zadowolony, dla meza przyniose jutro
Doro jadore jest jedna z moich ulubionych perfum(zostalo mi doslownie pare kropel),a chanel5 dostalam jak bylam jeszczce w Niemczech i mam do tej pory,bo mi ten zapach niestety nie podchodzi
Uzywam jeszcze eternity-kalvina kleina i dolce-gabbana niebieska i czerwona,bardzo lubie te zapachy i nie wiem czy zmienie na cos nowego
Contradiction - to mam Kleina, takie sobie w sumie Ale moze byc . A co do tego zapachu Oriflame, to kiedys wachne, bo nie kojarze
Wypróbuj,ma wiele miłośniczek.Tylko pamiętaj,że to Silver, bo jest jeszcze Giordani gold-starsza wersja i dla mnie np. za ciężka.Ale co nos to inny efekt i na innym ciele też inaczej pachnie.
Ja też mam niezły arsenał perfumek.Najnowsza zdobycz Organza od Givenchy i Euforia od Calvina Kleina..Ta druga przypomina mi dawny zapach Jade różowego,które dostałam od męża jeszcze w czasie narzeczeństwa.
A wodą,która na stałe u mnie gości jest Giordani Gold Silver od Oriflame.Zawsze muszę ją mieć w domu.A faceci w pracy zawsze komplementują ten zapach.Mój mąż także.
Zebym to mogla po polsku okreslic, niestety brakuje mi slow, na te tematy rozmawiamy malo po polsku, zreszta po tylu latach duzo sie zapomina. Ale to nie slodki i ostry zapach, mozna go miec rano i wieczorem, nie Sarenko nie potrafie tego opisac. Bardzo mi przykro, ale taka prawda, wogole to ciesze sie ze tu trafilam, przez ten czas duzo rzeczy sobie przypomnialam
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Witam, witam kto sie ze mna
Sarenka
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna
Doro
Poprostu tak - za to ze jest mily , wyrozumialy i za to ze jest gdy go sie potrzebuje
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna
kinga
A z jakiej okazji ten prezent Doro?
kinga
Doro jadore jest jedna z moich ulubionych perfum(zostalo mi doslownie pare kropel),a chanel5 dostalam jak bylam jeszczce w Niemczech i mam do tej pory,bo mi ten zapach niestety nie podchodzi
Uzywam jeszcze eternity-kalvina kleina i dolce-gabbana niebieska i czerwona,bardzo lubie te zapachy i nie wiem czy zmienie na cos nowego
Odp: Witam, witam kto sie ze mna
Doro
Chce pokazac co maz dostanie , jak wroci z pracy
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna
msewka
Wypróbuj,ma wiele miłośniczek.Tylko pamiętaj,że to Silver, bo jest jeszcze Giordani gold-starsza wersja i dla mnie np. za ciężka.Ale co nos to inny efekt i na innym ciele też inaczej pachnie.
Sarenka
msewka
A wodą,która na stałe u mnie gości jest Giordani Gold Silver od Oriflame.Zawsze muszę ją mieć w domu.A faceci w pracy zawsze komplementują ten zapach.Mój mąż także.
Sarenka
Doro
Zebym to mogla po polsku okreslic, niestety brakuje mi slow, na te tematy rozmawiamy malo po polsku, zreszta po tylu latach duzo sie zapomina. Ale to nie slodki i ostry zapach, mozna go miec rano i wieczorem, nie Sarenko nie potrafie tego opisac. Bardzo mi przykro, ale taka prawda, wogole to ciesze sie ze tu trafilam, przez ten czas duzo rzeczy sobie przypomnialam