Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Witam, witam kto sie ze mna

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Doro, tyle lat juz jestes za granica, a Twoj jezyk jest ... perfekcyjny. Fajnie, ze wpadlas na ten portal, paplajac z Nami, nie pozwolimy Ci utracic kontaktu z jezykiem pisanym

Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
  • Artykuły: 0
kinga napisał(a):

Doro napisał(a):

Witam was dziewczyny
Chce pokazac co maz dostanie , jak wroci z pracy

A z jakiej okazji ten prezent Doro?

Poprostu tak - za to ze jest mily , wyrozumialy i za to ze jest gdy go sie potrzebuje

Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
Doro napisał(a):

Witam was dziewczyny

A z jakiej okazji ten prezent Doro?

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
Doro napisał(a):

Och, kto nie lubi pieknych zapachow, i chyba nie tylko my kobiety, bo moje chlopaki je uwielbiaja. Ostatnio kupilam dla corki i tesciowej - zdjecie moze nie najlepszej jakosci bo robione z komorki. Czesto maz potrzebuje kamere- jutro pokaze nowy zapach dla mezczyzn, syn juz dostal i jest b. zadowolony, dla meza przyniose jutro

Doro jadore jest jedna z moich ulubionych perfum(zostalo mi doslownie pare kropel),a chanel5 dostalam jak bylam jeszczce w Niemczech i mam do tej pory,bo mi ten zapach niestety nie podchodzi
Uzywam jeszcze eternity-kalvina kleina i dolce-gabbana niebieska i czerwona,bardzo lubie te zapachy i nie wiem czy zmienie na cos nowego

Doro
  • Doro

Witam was dziewczyny
obrazek

Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Sarenka napisał(a):

Contradiction - to mam Kleina, takie sobie w sumie Ale moze byc . A co do tego zapachu Oriflame, to kiedys wachne, bo nie kojarze

Wypróbuj,ma wiele miłośniczek.Tylko pamiętaj,że to Silver, bo jest jeszcze Giordani gold-starsza wersja i dla mnie np. za ciężka.Ale co nos to inny efekt i na innym ciele też inaczej pachnie.

Sarenka
  • Sarenka

Contradiction - to mam Kleina, takie sobie w sumie Ale moze byc . A co do tego zapachu Oriflame, to kiedys wachne, bo nie kojarze

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Ja też mam niezły arsenał perfumek.Najnowsza zdobycz Organza od Givenchy i Euforia od Calvina Kleina..Ta druga przypomina mi dawny zapach Jade różowego,które dostałam od męża jeszcze w czasie narzeczeństwa.
A wodą,która na stałe u mnie gości jest Giordani Gold Silver od Oriflame.Zawsze muszę ją mieć w domu.A faceci w pracy zawsze komplementują ten zapach.Mój mąż także.

Sarenka
  • Sarenka

Nic nie szkodzi Cwicz jezyk, bo szkoda by bylo zapomnniec nieprawdaz?

Doro
  • Doro

Sarenka napisał(a):

Doro, a jak pachnie ?

Zebym to mogla po polsku okreslic, niestety brakuje mi slow, na te tematy rozmawiamy malo po polsku, zreszta po tylu latach duzo sie zapomina. Ale to nie slodki i ostry zapach, mozna go miec rano i wieczorem, nie Sarenko nie potrafie tego opisac. Bardzo mi przykro, ale taka prawda, wogole to ciesze sie ze tu trafilam, przez ten czas duzo rzeczy sobie przypomnialam

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P