a u mnie wczoraj i dzisiaj prawie 40st.C, straszny upał...chętnie oddam choć kawałek!
Pyza a gdzie te upały bo chyba nie w Polsce?
W centralnej Polsce wczoraj była straszna duchota.Jeszcze wilgoć w powietrzu,więc parówka totalna.Najbardziej męczą się starsi czy chorzy ludzie oraz małe dzieciątka.I tak ma być cały tydzień.A późnym wieczorem niezła burza się zaczęła i do późnej nocy,zanim zasnęlam nadal pukało.
U nas też strasznie parno i duszno.W pracy co prawda mam super chłodek ale już droga do domu jest męcząca.Mam 15 km do przejechania.A że mąż po mnie nie może przyjeżdżać to wracam z kolegą,ale bez klimatyzacji.
Cały ten tydzień ma być upał,ale jakoś trzeba to wytrzymać.
U mnie tez slonko parzy, ale sa tego plusy - moja corka pluska sie wlasnie w basenie, dzisiaj wlelismy lodowata wode, ktora po paru godzinach byla cieplutka. mala jest zachwycona! W koncu spedzila w szkole bite 6 godzin, nalezy sie troszke relaksu! A jak ja odbieralam, to miala mokre wloski, tak bylo goraco w budynku szkolnym, potem jeszcze poszlismy na szkolny plac zabaw, gdzie zgubila naklejke od nauczycielki, ktora nakleila sobie na sukieneczke (zawsze tak robi), mamusia naklejke znalazla i dziecko jest happy. Nalozylam jej kapelusik, zeby glowka jej sie nie nagrzala, a sama rozlozylam sobie mate i wyleguje sie kolo niej, moze przysne sobie, to lepiej sie poczuje, choc pewnie nie na dlugo, bo moj maly rumcajsik mi nie popusci
Bardzo nie ciekawie , bo znów leje i grzmoty okropne . Na dzialce do piwnicy i kotlowni już woda się dostaje . Mąż drugi dzień pali w centralnym, zeby trochę posuszyć.
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna
msewka
W centralnej Polsce wczoraj była straszna duchota.Jeszcze wilgoć w powietrzu,więc parówka totalna.Najbardziej męczą się starsi czy chorzy ludzie oraz małe dzieciątka.I tak ma być cały tydzień.A późnym wieczorem niezła burza się zaczęła i do późnej nocy,zanim zasnęlam nadal pukało.
Odp: Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna
teresa.rembiesa
Pyza a gdzie te upały bo chyba nie w Polsce?
Odp: Witam, witam kto sie ze mna
misia53
Diękuję Ci Doro
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna
Doro
Misia , dla ciebie wszystko
msewka
Cały ten tydzień ma być upał,ale jakoś trzeba to wytrzymać.
Sarenka
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna
Pyza
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna
misia53
Kochana Doro ,poślij proszę trochę promyczków
Doro
misia53