I ja serdecznie witam po raz pierwszy :-D Mam nadzieję że nie zawiodę się na tym portalu.
Witam Cię również z nadzieją,że Ty też nas nie zawiedziesz! Jest tu fajna atmosfera, sympatyczni ludzie z jednym zastrzeżeniem: plagiatów i plagiatorów nie tolerujemy!
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Rowniez dolaczam sie do poprzednich zyczen,i zycze mam matkom zeby nasze pociechy daly nam powod do dumy z tego jak je wychowalismy
Buniu , torcik piekny
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Ponieważ Dzień Matki w tym roku obchodzę w 2 osobowym gronie ( Mama i ja ) a reszta , że tak powiem w trybie zaocznym tzn przez Skeypa - to i torcik taki dwuosobowy . Zapraszam wszystkie Mamy na kawusię .Wszystkiego najlepszego Kochane i co by nam dzieci zdrowe i mądre były .
A torcik jak to u mnie zwykle bywa - kupny
Buniu, znam Twoją awersję do pieczenia.Torcik i tak śliczny, a do kawy idealny.
Ja też wszystkim mamom (w tym i sobie) życzę, by macierzyństwo dostarczało nam dużo radości i satysfakcji.
Ponieważ Dzień Matki w tym roku obchodzę w 2 osobowym gronie ( Mama i ja ) a reszta , że tak powiem w trybie zaocznym tzn przez Skeypa - to i torcik taki dwuosobowy . Zapraszam wszystkie Mamy na kawusię .Wszystkiego najlepszego Kochane i co by nam dzieci zdrowe i mądre były .
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
luna
luna
Henia
Witam Cię również z nadzieją,że Ty też nas nie zawiedziesz! Jest tu fajna atmosfera, sympatyczni ludzie z jednym zastrzeżeniem: plagiatów i plagiatorów nie tolerujemy!
Doro
Buniu , torcik piekny
msewka
Buniu, znam Twoją awersję do pieczenia.Torcik i tak śliczny, a do kawy idealny.
Ja też wszystkim mamom (w tym i sobie) życzę, by macierzyństwo dostarczało nam dużo radości i satysfakcji.
Babciagramolka
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
msewka
Pyza, jaką pamiętam (ta z Twojego avatarka) była odważna.
Pyza
Witaj!
pogromczyni
asik