Prosze bardzo wczoraj moja kolezanka robila sernik ja dostalam kawalek i dla was tez mam
O ludzie! Iwi, serniczek, w dodatku z jagódkami, rozbój w bialy dzien! Przeciez ja nie jadlam sernika od swiat, a jagod, nawet nie pamietam Dobrze, miec takie kolezanki, podeslij mi jakas
Prosze bardzo wczoraj moja kolezanka robila sernik ja dostalam kawalek i dla was tez mam
I chyba jagódki na wierzchu.Mniam.Ale masz fajne koleżanki,
Czemu ja pracuję z samymi facetami? No nie, nie będę natzekać, bo chłopaki się starają i codziennie rano parzą mi kawę.Nawet, jak nie mam ochoty.Już nawet nie pytają.Czasami się śmieję, że chcą mnie wykończyć albo na serce, albo na wrzody żołądka lub nadkwasoty.
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: : : Wit
luna
Odp: Odp: Odp: Odp: : : Wit
Sarenka
Cudowne, zrobie napewno!
Odp: Odp: : : Wit
Sarenka
O ludzie! Iwi, serniczek, w dodatku z jagódkami, rozbój w bialy dzien! Przeciez ja nie jadlam sernika od swiat, a jagod, nawet nie pamietam Dobrze, miec takie kolezanki, podeslij mi jakas
Odp: Odp: Odp: Odp: : : Wit
msewka
Oj chętnie Pyzo!
Odp: Odp: Odp: : : Wit
Pyza
msewka
I chyba jagódki na wierzchu.Mniam.Ale masz fajne koleżanki,
Czemu ja pracuję z samymi facetami? No nie, nie będę natzekać, bo chłopaki się starają i codziennie rano parzą mi kawę.Nawet, jak nie mam ochoty.Już nawet nie pytają.Czasami się śmieję, że chcą mnie wykończyć albo na serce, albo na wrzody żołądka lub nadkwasoty.
Odp: : : Wit
prezes
Jojo
Podziwiam Was dziewczyny za te ciasta Ja - nie mam jakos drygu do wypiekow. Zawsze wyjdzie mi cos nie tak
Odp: : : Wit
iwi69
iwi69
Bardzo smaczniscie to wyglada.