jestem oburzonadobry po winień wyjaśnić i odjąć punkty za zdjęcia.Ja nie podpisuje swoich zdjęć,ale fotki robię zawsze na tej samej serwetce,jest to mój znak rozpoznawczy
Sluchajcie..a co powiecie na zdjecia uzytkownika MIOD ? dodal 18 przepisow a przy kazdym takie samo zdjecie...to ja staje na rzesach..aby dodawac, dobre, odpowiednie zdjecia moich potraw ... a tu ktos walnie sobie 18 razy etykietke miodu.. i juz ma za to 90 punktow..
Tak , to sie nazywa plagiat zdjecia.Jezeli zdjecie nie jest Twojego autorstwa,plagiatu nie bedzie,jezeli zdjecie podpiszesz imieniem,nazwiskiem prawdziwego wykonawce tego zdjecia.Ludzie Kochani,nigdy nie dojdziemy i tak ladu.Pierwsze co rzucilo mi sie w oczy,gdy otworzylam ta strone,to zdjecie.Zdjecie,ktore widzialam w Smakerze.I tak naprawde nie wiadomo,czy ktos z Was nie rabnal zdjecia autora przepisu ze Smakera,czy tez bylo na odwrot.
Mam pytanie do Wszystkich,jestem tu dopiero od 3 dni.Jezeli chce naraz umiescic kilka przepisow,to czy istnieje szansa,by pozniej dodac zdjecia.Przeciez nie jestem w stanie na raz ugotowac wszystkich potraw,by porobic im zdjecia.
Ja również robię sama zdjęcia do swoich potraw i dodatkowo je podpisuję, więc jeśli w swoich przepisach mam zdjęcie nie podpisane, to wiem , że dodała je inna osoba
Ja w miare możliwości robię sama foty moim potrawom,ale czasami zdarza się tak że po prostu nie zdąże i ucieszy mnie jeżeli ktoś wypróbuje mój przepis i doda do niego fotke zrobioną przez siebie. Pozdrawiam serdecznie wszystkich którzy sami się trudzą nad fotkami
zdjęcia przy przepisach
Obserwuj wątekOdp: zdjęcia przy przepisach
pusieczek2@wp.pl
Odp: zdjęcia przy przepisach
dobry
cremebrule
Glumanda
Odp: Odp: Odp: zdjęcia przy przepisach
zuzi
Odp: Odp: zdjęcia przy przepisach
pumcia
Mam pytanie do Wszystkich,jestem tu dopiero od 3 dni.Jezeli chce naraz umiescic kilka przepisow,to czy istnieje szansa,by pozniej dodac zdjecia.Przeciez nie jestem w stanie na raz ugotowac wszystkich potraw,by porobic im zdjecia.
Querubinn
zuzi
Dlatego warto do swoich przepisów dodać czym prędzej fotkę. Jest już nas tak dużo że czasami to kwestia godzin gdy do przepisu ktoś doda zdjęcie.
Między czasie powstanie multigaleria do przepisu i będzie można dodać kilka fotek i instruktarz.
astra
no jak cos ugotował z Twoich pzrepisów i pstryknął fotę to może