chef, czy w pewnym momencie nie pisales gdzies, ze Ty to ten z prawej?
mialem wtedy na mysli, ze to zdjecie dales tak przewrotnie dla podpuchy, a Ty siedzisz poza kadrem :-)
tez tak myslalam, bo faktycznie chef napisal, ze on to ten z prawej...
chef, czy w pewnym momencie nie pisales gdzies, ze Ty to ten z prawej?
mialem wtedy na mysli, ze to zdjecie dales tak przewrotnie dla podpuchy, a Ty siedzisz poza kadrem :-)
chef... ja jestem pod wrażeniem! Gdzie jeszcze masz te kolczyki Tak z ciekawości pytam I chciałabym Cię zobaczyć w akcji, znaczy się w kuchni. Może jakaś fotka
na priv mogę ci wysłać nazwę hotelu w którym pracuję ... coby nie robić reklamy... mamy tam trzy restauracje w tym jedną "live" ....a co do kolczyków noooo to mam trochę dziurek w ciele ...a gdzie to nie powiem ...
w hotelu chodzę bez kolczyków... bo w kuchni nikomu nie pozwalam nosić biżuterii... a jak , wiadomo przykład idzie z góry ... co do tatuaży to z widocznych miejsc mam na głowie i dłoniach ...ale mam też normalnego szefa który ocenia mnie poprzez pryzmat mojej pracy a nie wyglądu.... a co do klientów cóż ... często mi mówią że nie wyglądam na szefa .... ważne że im żarełko smakuje
chef... ja jestem pod wrażeniem! Gdzie jeszcze masz te kolczyki Tak z ciekawości pytam I chciałabym Cię zobaczyć w akcji, znaczy się w kuchni. Może jakaś fotka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: zdjęcia przy przepisach
zdjęcia przy przepisach
Obserwuj wątekOdp: zdjęcia przy przepisach
chef
Odp: Odp: zdjęcia przy przepisach
annajot
tez tak myslalam, bo faktycznie chef napisal, ze on to ten z prawej...
Odp: zdjęcia przy przepisach
dobry
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: zdjęcia przy przepisach
chef
na priv mogę ci wysłać nazwę hotelu w którym pracuję ... coby nie robić reklamy... mamy tam trzy restauracje w tym jedną "live" ....a co do kolczyków noooo to mam trochę dziurek w ciele ...a gdzie to nie powiem ...
Odp: Odp: zdjęcia przy przepisach
chef
w hotelu chodzę bez kolczyków... bo w kuchni nikomu nie pozwalam nosić biżuterii... a jak , wiadomo przykład idzie z góry ... co do tatuaży to z widocznych miejsc mam na głowie i dłoniach ...ale mam też normalnego szefa który ocenia mnie poprzez pryzmat mojej pracy a nie wyglądu.... a co do klientów cóż ... często mi mówią że nie wyglądam na szefa .... ważne że im żarełko smakuje
Odp: zdjęcia przy przepisach
cremebrule
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: zdjęcia przy przepisach
Ann
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: zdjęcia przy przepisach
cremebrule
a nie ma powodu
Odp: Odp: Odp: Odp: zdjęcia przy przepisach
annajot
wof
inaczej sobie Ciebie wyobrazalam
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: zdjęcia przy przepisach