no piękne... cudne!
ja jednak dekoruje lukrem, albo takimi kleksami z kremu - ciasta i desery...
dania mięsne lub warzywne jakimiś owocami lub zieleninką
Jeden z moich wyrobów, kolejny urodzinowy tort, kwiaty z galaretek owocowych na 20-te urodziny
Również urodzinowy rok później: "roże" to ryż rozgotowany i zmiażdżony z syropem różanym +kropla soku z buraków(różowa), "czekoladowa" . z dodatkiem kakao i wanilia, "żólta" to syrop ze skórek pomarańczowych, kolor z szafranu.
Tort dla starszej córki, a storczyk to: mleko, cukier, wanilia, agar-agar,kropla malutka soku z buraków "rozciągnięta" widelcem w mleku, galaretki owocowe na połowie wody.
zdobienie potraw
Obserwuj wątekOdp: zdobienie potraw
ptychu
A Kazik-szacuneczek po raz kolejny!
Odp: zdobienie potraw
aDzius04
ja jednak dekoruje lukrem, albo takimi kleksami z kremu - ciasta i desery...
dania mięsne lub warzywne jakimiś owocami lub zieleninką
Odp: zdobienie potraw
Glumanda
Bardzo piekne... Nie znam zadnego innego mezczyzny, ktory potrafilby wyczarowac takie cuda!
Odp: zdobienie potraw
Również urodzinowy rok później: "roże" to ryż rozgotowany i zmiażdżony z syropem różanym +kropla soku z buraków(różowa), "czekoladowa" . z dodatkiem kakao i wanilia, "żólta" to syrop ze skórek pomarańczowych, kolor z szafranu.
Tort dla starszej córki, a storczyk to: mleko, cukier, wanilia, agar-agar,kropla malutka soku z buraków "rozciągnięta" widelcem w mleku, galaretki owocowe na połowie wody.
Odp: zdobienie potraw
Glumanda
Odp: zdobienie potraw
Odp: zdobienie potraw
ptychu
Odp: zdobienie potraw
Odp: zdobienie potraw
kamil0993
Odp: Odp: zdobienie potraw
Glumanda
Wazne jest tez czasem te "talenty" pochwalic... i podziekowac im, za ich inwencje tworcza