Sposób przygotowania:
Francuskie trójkąciki z kurkami i camembertem
Kurki oczyścić, a nawet opłukać ,a po obcieknięciu z nich wody przesmażyć je z cebulką na maśle. Wyjąć, odsączyć z tłuszczu i przełożyć na talerz. Ciasto francuskie rozmrozić kilka godzin wcześniej oraz rozwałkować na posypanej mąką stolnicy i radełkiem kroić średniej wielkości trójkąty, następnie przełożyć je na lekko natłuszczoną blachę i dopiero potem rozłożyć na cieście nadzienie z grzybów oraz kawałków pokrojonego sera.
Oprószyć roztartymi suszonymi ziołami. Wstawić do nagrzanego do 200 st. C piekarnika blachę z zawartością na 15 min. Potem wyjąć blachę, a ciastka przełożyć łopatką kuchenną na talerze i skropić sosem tabasco do smaku.
Oprószyć roztartymi suszonymi ziołami. Wstawić do nagrzanego do 200 st. C piekarnika blachę z zawartością na 15 min. Potem wyjąć blachę, a ciastka przełożyć łopatką kuchenną na talerze i skropić sosem tabasco do smaku.