Sposób przygotowania:
Fu Fu z łososia.
Zmrożonego łososia położyć na desce skórą do deski
ostrym nożem ścinać pod ukosem cieniutkie plasterki
ułożyć pierwszą warstwę i posypać czosnkiem,cebulą,bazylią
delikatnie posolić i popieprzyć
tą warstwę polać oliwką i następna warstwa tak samo aż ułożymy całego łososia
przykryć miseczkę i poczekać z godzinkę aż się przegryzie
po godzince możemy już konsumować.SMACZNEGO!
ostrym nożem ścinać pod ukosem cieniutkie plasterki
ułożyć pierwszą warstwę i posypać czosnkiem,cebulą,bazylią
delikatnie posolić i popieprzyć
tą warstwę polać oliwką i następna warstwa tak samo aż ułożymy całego łososia
przykryć miseczkę i poczekać z godzinkę aż się przegryzie
po godzince możemy już konsumować.SMACZNEGO!
Mikrula
pacpaw
reniakopp