Sposób przygotowania:
Gałki oczne na Halloween
1. Herbatniki bardzo drobno pokruszyć lub zmielić.
2. Margarynę utrzeć na puszystość. Następnie dodać cukier puder i kakao, utrzeć.
3. Dodać jeszcze herbatniki i ponownie utrzeć.
4. Z gotowej masy formować kulki.
5. Następnie czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Odstawić ją na dwie minutki aby nie była gorąca.
6. Kulki zanurzyć w czekoladzie. Po około dwóch minutach wciskać w nie cukierki.
7. Odstawić lodówki, aby czekolada zastygła.
8. Gotowe! Smacznego!
2. Margarynę utrzeć na puszystość. Następnie dodać cukier puder i kakao, utrzeć.
3. Dodać jeszcze herbatniki i ponownie utrzeć.
4. Z gotowej masy formować kulki.
5. Następnie czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Odstawić ją na dwie minutki aby nie była gorąca.
6. Kulki zanurzyć w czekoladzie. Po około dwóch minutach wciskać w nie cukierki.
7. Odstawić lodówki, aby czekolada zastygła.
8. Gotowe! Smacznego!