wazka2008

wazka2008

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 367]

Garnek jarzynowo-grzybowy

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Jest to przepis na szybki obiad.

Garnek jarzynowo-grzybowy

Składniki:

Garnek jarzynowo-grzybowy

 

Sposób przygotowania:

Garnek jarzynowo-grzybowy
Paprykę umyć,  wyciąc gniazda nasienne,  pokroić.  Kalafior umyć,  podzielić na różyczki.  Marchew i cebulę pokroić w plasterki.  Pieczarki umyć,  osączyć, i również pokroić.  W rondlu na rozgrzanym oleju podsmażyć marchewkę i cebulę.   Wrzucić paprykę i kalafior oraz pieczarki. dodać sól,  pieprz, i posiekane zioła. Wlać bulion,  przykryć i dusić ok. 20 minut.  Zetrzeć ser, wsypać do potrawy.  Smacznego

Tagi:

sery ser