MP3-ka

MP3-ka

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 227]

Gazpacho - włoski chłodnik z pomidorów

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Pyszny włoski chłodnik, w sam raz na upały

Gazpacho - włoski chłodnik z pomidorów Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Gazpacho - włoski chłodnik z pomidorów

 

Sposób przygotowania:

Gazpacho - włoski chłodnik z pomidorów
Ogórki, i paprykę kroimy w mniejsze kawałki. Następnie wszystkie warzywa i przyprawy wrzucamy do blendera. Miksujemy. Chłodnik nakładamy na talerz, polewamy odrobiną oliwy. Można go udekorować bazylią o pokruszonym lodem. Zamiast pomidorów z puszki można użyć świeżych, dodać sok pomidorowy. W zależności od ilości i koloru użytych warzyw - można zmieniać kolor chłodnika.
Gazpacho - włoski chłodnik z pomidorów
W zależności od ilości i koloru użytych warzyw można zmieniać kolor chłodnika

Tagi:

pomidory