Sposób przygotowania:
Gofry ziemniaczano - tuńczykowe
Tuńczyka przekładamy na cedzak i odsączamy z wody. W międzyczasie myjemy rzodkiewki i pomidorki koktajlowe, osuszamy papierowym ręcznikiem. Rzodkiewki kroimy w drobną kosteczkę.
Ziemniaki rozgniatamy np. widelcem. Odsączonego tuńczyka przekładamy do miski i dodajemy resztę składników, mieszamy.
Gofrownice natłuszczamy i rozgrzewamy, nakładamy łyżką porcje ciasta i pieczemy gofry. Usmażone przekładamy na kratkę.
Do serka twarogowego dodajemy pokrojone rzodkiewki oraz sól i pieprz do smaku, mieszamy.
Gofry podajemy z przygotowanym serkiem i pomidorkami koktajlowymi.
Ziemniaki rozgniatamy np. widelcem. Odsączonego tuńczyka przekładamy do miski i dodajemy resztę składników, mieszamy.
Gofrownice natłuszczamy i rozgrzewamy, nakładamy łyżką porcje ciasta i pieczemy gofry. Usmażone przekładamy na kratkę.
Do serka twarogowego dodajemy pokrojone rzodkiewki oraz sól i pieprz do smaku, mieszamy.
Gofry podajemy z przygotowanym serkiem i pomidorkami koktajlowymi.