Mysiunia

Mysiunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1806]

Gołąbki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

nieco inny smak od tradycyjnych gołąbków ale równie pyszne!

Gołąbki Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Gołąbki

 

  • 1 duża kapusta
  • 75 dag surowego miesa mielonego
  • 3 duże cebulki
  • 1 szklanka ryżu
  • przyprawy
  • 4 łyzki oleju

Sposób przygotowania:

Gołąbki
mieso smażymy na oleju, dodajemy drobnie pokrojona w kostke cebulke i smażymy do miękkosci. doprawiamy solą pieprzem jarzynką. gptujemy ryż na sypko. gdy mieso jest miekkie ozstaiwamy do ostudzenia i łączymy z chłodnym ryzem. Zaiwjamy w kapuste i lekko przesmażamy przed podaniem
Gołąbki
smażenie mięsa z cebulą
Gołąbki
zawijanie farszu w kapuste
Gołąbki
odgrzewamy w naczyniu żaroodpornym
Gołąbki
jemy same lub z sosem