Sposób przygotowania:
Gołąbki
mieso smażymy na oleju, dodajemy drobnie pokrojona w kostke cebulke i smażymy do miękkosci. doprawiamy solą pieprzem jarzynką. gptujemy ryż na sypko. gdy mieso jest miekkie ozstaiwamy do ostudzenia i łączymy z chłodnym ryzem. Zaiwjamy w kapuste i lekko przesmażamy przed podaniem
![Gołąbki Gołąbki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/golabki-56694.jpg)
![Gołąbki Gołąbki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/golabki-56695.jpg)
![Gołąbki Gołąbki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/golabki-56696.jpg)
![Gołąbki Gołąbki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/golabki-56697.jpg)