Sposób przygotowania:
Golonki z indyka pieczone ze smalcem w rękawie
Mięso dokładnie umyć, osuszyć.
Golonki oprószyć dokładnie z każdej strony przyprawami, polać sosem sojowym.
Umieścić w pojemniku z przykryciem, odstawić na min. 2 godz. do lodówki.
Po upływie czasu przełożyć do rękawa do pieczenia, dołożyć smalec.
Piec ok. 2 h w piekarniku nagrzanym do 200 st. co jakiś czas potrząsając woreczkiem.
20 min przed końcem pieczenia rozciąć rękaw by mięso się przyrumieniło.
Golonki oprószyć dokładnie z każdej strony przyprawami, polać sosem sojowym.
Umieścić w pojemniku z przykryciem, odstawić na min. 2 godz. do lodówki.
Po upływie czasu przełożyć do rękawa do pieczenia, dołożyć smalec.
Piec ok. 2 h w piekarniku nagrzanym do 200 st. co jakiś czas potrząsając woreczkiem.
20 min przed końcem pieczenia rozciąć rękaw by mięso się przyrumieniło.
skuter5
Czekoladka 2
lukrowanepierniczki