Sposób przygotowania:
Grillowana bagietka z tuńczykiem
1) Bagietki przekrajamy na połowy i smarujemy sosem tatarskim.
2) Rukolę myjemy i układamy na sosie tatarskim.
3) Tuńczyka odsączamy z oleju i kładziemy na rukoli.
4) Oliwki kroimy w plasterki i układamy na tuńczyku.
5) Fasolę wyjmujemy z puszki i układamy na oliwkach.
6) Paprykę żółtą myjemy, kroimy w kosteczkę i rozrzucamy po całości.
7) Ser w kostce tarkujemy na tarce o grubych oczkach i posypujemy bagietki.
8) Przykrywamy bagietki pustymi połowami i umieszamy na grillu elektrycznym.
9) Zgrillowane bagietki przekładamy na talerze i posypujemy czarnuszką (możemy polać ketchupem).
2) Rukolę myjemy i układamy na sosie tatarskim.
3) Tuńczyka odsączamy z oleju i kładziemy na rukoli.
4) Oliwki kroimy w plasterki i układamy na tuńczyku.
5) Fasolę wyjmujemy z puszki i układamy na oliwkach.
6) Paprykę żółtą myjemy, kroimy w kosteczkę i rozrzucamy po całości.
7) Ser w kostce tarkujemy na tarce o grubych oczkach i posypujemy bagietki.
8) Przykrywamy bagietki pustymi połowami i umieszamy na grillu elektrycznym.
9) Zgrillowane bagietki przekładamy na talerze i posypujemy czarnuszką (możemy polać ketchupem).