czarrna

czarrna

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 300]

Pieczarki grillowane

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 2
         
ocena: 0/5 głosów: 0

My rozpoczęliśmy już sezon grillowy, a na ruszcie nie zawsze musi lądować kiełbasa i karkówka, polecam pieczarki faszerowane :)

Pieczarki grillowane

Składniki:

Pieczarki grillowane

 

Sposób przygotowania:

Pieczarki grillowane
Kaszę ugotować w 1 szklance osolonej wody, wymieszać z posiekaną pietruszką i pokrojoną w kostkę fetą.

Z pieczarek wyciąć ogonki, drobno pokroić i do dać do kaszy. Doprawić pieprzem, wymieszać i nałożyć do kapeluszy pieczarek.

Na każdy nałożyć po plasterku masła i zawinąć w folię aluminiową, grillować około 30 minut.

Smacznego