Sposób przygotowania:
Grillowane pieczarki Eliprzygotowanie farszu
Kiełbasę obrać z osłonki i drobniutko pokroić.
przygotowanie farszu cd
Z pieczarek wyjąć nóżki, oczyścić i drobniutko pokroić.
przygotowanie farszu cd
Cebulę obrać z łupinek i pokroić w drobną kostkę.
przygotowanie farszu cd
Ser żółty zetrzeć na tarce z dużymi oczkami.
przygotowanie farszu cd
Na patelni rozgrzać olej, dodać kiełbasę, nóżki pieczarek, cebulę i usmażyć.
przygotowanie farszu cd
Usmażony farsz doprawić solą i pieprzem do smaku
przygotowanie farszu cd
Do farszu dodać ser żółty i wymieszać.
przygotowanie pieczarek
Przygotować oczyszczone pieczarki bez nóżek do nadziewania.
przygotowanie pieczarek cd
Pieczarki napełnić farszem.
przygotowanie pieczarek cd
Ser camembert pokroić w plasterki.
przygotowanie pieczarek cd
Na przygotowane pieczarki położyć plasterki sera camembert. Pieczarki upiec na grillu. Smacznego!
gusia1000