Sposób przygotowania:
Grillowany filet w sosie pomidorowym
Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i pokroić w mniejsze kawałki. Zmiksować na mus blenderem a następnie przetrzeć przez sito. Do pomidorów dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, cukier, sól do smaku oraz bazylię do smaku.
Gotować mieszając około 4-5 minut. Mięso opłukać i osuszyć pokroić na medaliony i oprószyć solą i pieprzem. Mięso grillować. Rukolę opłukać i osuszyć polać sosem winegret. Ryż ugotować według informacji na opakowaniu. Mięso polane sosem podawać z ryżem i rukolą.
Gotować mieszając około 4-5 minut. Mięso opłukać i osuszyć pokroić na medaliony i oprószyć solą i pieprzem. Mięso grillować. Rukolę opłukać i osuszyć polać sosem winegret. Ryż ugotować według informacji na opakowaniu. Mięso polane sosem podawać z ryżem i rukolą.
Marika-