Sposób przygotowania:
Gruszki faszerowane
Gruszki obierz, pokrój na połówki, wytnij gniazda nasienne. ZAgotuj cukier z octem i dwoma szklankami wody. Włóż gruszki, gotuj 3 minuty. Zestaw z ognia.Gruszki pozostaw w wywarze jeszcze na 10 minut. Wyjmij. Ostudź Miód utrzyj zmusztardą, octem balsamicznym oraz odrobiną soli i pieprzu. Ucierając, powoli dolewaj oliwę. Sosem polej gruszki. Przekąskę udekoruj połówkami orzechów włoskich.
msewka
Pyza
justynak223
justynak223
Glumanda
Justyno, kazdemu moze sie zdarzyc, ze zapomni czegos napisac.
Popieram msewke, ze wszyscy wiemy jak wygladaja gruszki.. a z pewnoscia wiekszosc uzytkownikow wolalaby tu widziec zdjecie tych faszerowanych gruszek.
Pyza
dzięki, każdemu może się zdarzyć coś pominąć, ale już naprawione odpowiedzią
justynak223