Sposób przygotowania:
Grzanki szefowej
Szpinak rozmrozić, dodać soli, pieprzu i czosnku granulowanego. Podsmażyć na gorącym oleju.
Pieczarki również pokroić i podsmażyć.
Chleb tostowy wyłożyć na blachę, posmarować odrobinę masłem, dodać starty ser. Wyłożyć szpinak i pieczarki. Posypać ziołami, na przykład oregano i dodać ketchup.
Położyć na wierzch drugą kromkę chleba tostowego. Piec kilka minut w temp. 180 stopni.
Pieczarki również pokroić i podsmażyć.
Chleb tostowy wyłożyć na blachę, posmarować odrobinę masłem, dodać starty ser. Wyłożyć szpinak i pieczarki. Posypać ziołami, na przykład oregano i dodać ketchup.
Położyć na wierzch drugą kromkę chleba tostowego. Piec kilka minut w temp. 180 stopni.