kiwi

kiwi

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1064]

Grzanki z farszem z grzybów

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Grzyby w zależności od gatunku sparzyć wrzątkiem, drobno posiekać i przesmażyć z cebulką. Dodać surowe jajo, sól i pieprz do smaku.

Grzanki z farszem z grzybów

Składniki:

Grzanki z farszem z grzybów

 

  • grzyby świeże 20 dag
  • cebula
  • bułka paryska
  • jajo
  • natka pietruszki
  • sól
  • pieprz

 

Sposób przygotowania:

Grzanki z farszem z grzybów
Grzyby w zależności od gatunku sparzyć wrzątkiem, drobno posiekać i przesmażyć z cebulką. Dodać surowe jajo, sól i pieprz do smaku. Bułkę pokrajać w kromki, obrumienić je z obu stron na tłuszczu i kłaść na każdej trochę farszu. Podawać na gorąco, przybrane nacią pietruszki.

Tagi:

grzyby