Sposób przygotowania:
Grzybki
Z mąki,margaryny i śmietany zagnieść ciasto.Zostawić na 1 godzinę w lodówce.Po schłodzeniu rozwałkować jak na makaron.Szklanką wycinać krążki,tak żeby były pary.Jedną część krążków upiec na wierzchu foremek do babeczek w pozostałych krążkach wyciąć na środku dziurkę(nawet obrączką).Z odpadów ciasta po wycinaniu krążków zrobić trzonki do grzybków,maczać jeden koniec w białku i potem w maku.Ułożyć wszystkie części na blaszce i upiec na złoty kolor w 190 stopniach C.Po wystudzeniu nadziewamy kapelusze kremem( przygotowanym według opisu podanego na opakowaniu), i przykrywamy częścią z dziurką i w otwór mocujemy trzonki grzybków.Smarujemy kapelusze grzybków polewą .Na "muchomorkach" z reszty kremu robimy kropki.
beatazwo
Śliweczka
reniferek
Ma-Gosia
Strawberry.
ankaaa86_aa
Ląduje w ulubionych :))
Madzia78
mycha
światzpiernika
Agiatis