Sposób przygotowania:
grzybowe tosty
Pieczarki oczyścić ale nie obierać i pokroić w kostkę. Grzybki shitake dokładnie opłukać i drobno posiekać. Na patelni rozpuścić łyżkę masła i poddusić grzybki. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek oraz łyżeczkę suszonej bazylii, zamieszać i jeszcze chwilkę poddusić. W tym czasie przygotować pieczywo. Zarumienić w tosterze. Na gorące kromki położyć po plastrze wędzonego sera żółtego oraz łyżkę grzybków. Podawać na gorąco, Smacznego:)
![grzybowe tosty grzybowe tosty](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grzybowe-tosty-75877.jpg)
![grzybowe tosty grzybowe tosty](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grzybowe-tosty-75878.jpg)
![grzybowe tosty grzybowe tosty](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grzybowe-tosty-75879.jpg)