Sposób przygotowania:
Grzyby w śmietanie
Grzyby myjemy pod bieżącą wodą bardzo dokładnie. Kroimy w niezbyt cienkie kawałeczki. Smalec rozgrzewamy w garnku ( 1 duża łyżka) i szklimy na nim pokrojoną w kostkę cebulę. dokładamy grzyby, zmniejszamy ogień pod garnkiem i często mieszając dusimy ok. 1 godz. Doprawiamy solą i pieprzem i zaprawiamy śmietaną! SMACZNEGO!
Pyza
Henia
Tak się kiedyś nauczyłam i tak robię.Ale chętnie posłucham Twojej rady, ile powinnam!
paulka104
evita0007
Pyza
Henia
Dobrze, od teraz będę robić tak jak piszesz!
elzbieta8960
luna19
https://gotujmy.pl/maslaki-w-smietanie,przepisy,72863.html
Henia
Z panią dyskutować na pewno nie będę.Jeśli uważa pani,że naruszyłam zasady proszę to zgłosić! Ja do pani przepisów nie zaglądam,a widzę,że pani mściwość nie została jeszcze zaspokojona i zaczyna pani swoją wojenkę z moimi przepisami.Co będzie następne, jedynki?!
robertjankopp