Sposób przygotowania:
Grzyby w śmietanie
Grzyby myjemy pod bieżącą wodą bardzo dokładnie. Kroimy w niezbyt cienkie kawałeczki. Smalec rozgrzewamy w garnku ( 1 duża łyżka) i szklimy na nim pokrojoną w kostkę cebulę. dokładamy grzyby, zmniejszamy ogień pod garnkiem i często mieszając dusimy ok. 1 godz. Doprawiamy solą i pieprzem i zaprawiamy śmietaną!
SMACZNEGO!
SMACZNEGO!
Alpro soya
Henia
Nie sądzę, żeby dodatek soi przyczynił się do dobrego smaku tej potrawy! Swoje wersje potraw proszę prezentować ze swojego konta! Ja nie akceptuje takiego ingerowania w moje przepisy i nie na tym chyba polega komentowanie. Spam jest w dostatecznej ilości na stronie głównej a moich przepisów proszę tutaj nie zmieniąć, zawsze można dodać swoje ze swojego konta!
yola
Henia
Masz rację, można dodać zieleninki, ale u mnie jest to nierealne, bo moje dziecko nerwowo reaguje na wszystko co zielone. Pozdrawiam!
elzbieta8960
wedith1
Henia
Nie wyobrażam sobie tych grzybów na czym innym niż smalec!