Sposób przygotowania:
Gulasz na winie.
Oczyścić marchewkę,pory i seler.Cebulę obrać i posiekać.W bryt-
-fance rozgrzać olej i smażyć na nim mięso porcjami,dodać cebulę i smażyć chwilę z mięsem.Doprawić solą i pieprzem,oprószyć mąką,zasmażyć.Podlać winem i rosołem,zagotować.Dusić pod
przykrywką ok.godziny.Pod koniec ponownie doprawić.Danie ude-
-korować liśćmi selera naciowego.
-fance rozgrzać olej i smażyć na nim mięso porcjami,dodać cebulę i smażyć chwilę z mięsem.Doprawić solą i pieprzem,oprószyć mąką,zasmażyć.Podlać winem i rosołem,zagotować.Dusić pod
przykrywką ok.godziny.Pod koniec ponownie doprawić.Danie ude-
-korować liśćmi selera naciowego.