Sposób przygotowania:
Gulasz z mięsem i warzywami
Pieczarki poszatkować i podsmażyć na patelni. Cebulę poszatkować. Podsmażyć na margarynie. Mięso pokroić w kostkę. Dodać do cebuli i smażyć do średniej miękkości mięsa.
Zalać 1 litrem wody. Dodać pieczarki. Gdy się zagotuje dodać odsączone z zalewy fasole czerwoną i białą. Jeszcze chwilę pogotować do miękkości mięsa.
Pod koniec mąkę i wodę wymieszać ze sobą i wlać do garnka z mięsem. Wymieszać, doprowadzić do zagotowania i przyprawić wg uznania.
Zalać 1 litrem wody. Dodać pieczarki. Gdy się zagotuje dodać odsączone z zalewy fasole czerwoną i białą. Jeszcze chwilę pogotować do miękkości mięsa.
Pod koniec mąkę i wodę wymieszać ze sobą i wlać do garnka z mięsem. Wymieszać, doprowadzić do zagotowania i przyprawić wg uznania.