Sposób przygotowania:
Gulaszyk jesienny z kurkami.
Mieso umyc doprawic sola ,pieprzem,polac odrobina oleju zostaiwc na kilka godzin,nastepnie usmazyc na oliwie ,dodac pokrojona cebule i czosnek razem podsmazyc,w tym czasie podgotowac grzyby,wody nie wylewac...grzyby odcedzic ,woda od grzybow zalac podsmazone mieso ,poddusic, dodac grzyby ,razem pogotowac do miekkosci miesa i grzybow (ok 1 h) dodac smietane slodka ..poddusic razem ,doprawic ewentualnie do smaku wsypac koperek..Smakuje super do klusek slaskich,kopytek,kaszy czy bulki...
zewa
Gratuluję jubileuszu 1000 dni na Gotujmy :)
Dorcia
Dzieki,a gdzie to sie pokazalo hi hi bo ja przegapilam:)
zewa
kliknij na : swój profil
niżej masz statystyki i tam jest między innymi staż na gotujmy
Dorcia
aaa ...dzieki:)
zewa
proszę bardzo :)