Hamburgery rybne duszone z boczkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

super obiadzic dla tych co lubia ryby

Hamburgery rybne duszone z boczkiem

Składniki:

Hamburgery rybne duszone z boczkiem

 

  • cebulek,3 lyzki posiekanych galazekselera naciowego,10 dag pieczarek,3 lyzki oliwy,sol,pieprz.

Sposób przygotowania:

Hamburgery rybne duszone z boczkiem
Boczek oczyscic,pokroic w cienkie plasterki,ulozyc na rozgrzanej patelni lekko podsmarzyc,plasterki z boczku wyjec z tluszczu.Cebule i pieczarki oczyscic umyc.pieczarki poszatkowac cebule posiekac.Do wytopionego tluszczu po boczku dodac oliwe,rozgrzac.,wlozyc zamrorzone hamburgery,lekko obrumienic,ulozyc w radlu,opkladajac boczkiem i cebula z pieczarkami.Skropic reszta oliwy,przykryc radel, dusic ok 20 mnna wolnym ogniu,opruszyc lekko sola i pieprzem.Gotowa potrawe posypac posiekanym selerem.PODAWAC Z ZIEMIAKAMI