Sposób przygotowania:
Jagodowe trio
1. Jagody podzielić na trzy równe porcje. Jedną galaretkę rozpuścić w szklance wrzącej wody. Wystudzić i wlać do czterech szerokich szklanek lub pucharków. Do każdego pucharka z galaretką wrzucić po równo jedną z trzech porcji jagód. Odłożyć do lodówki, aż całkowicie stężeje.
2. Kolejną galaretkę rozpuścić w połowie szklanki wrzątku. Serek dokładnie wymieszać z drugą częścią jagód. Stopniowo, ciągle mieszając wlać tężejącą. Wyłożyć na galaretce z jagodami. Odłożyć do lodówki do stężenia.
3. Ostatnią z galaretek rozpuścić w 1 szklance wrzątku. Tężejącą wylać na wierzch deseru. Wsypać pozostałe jagody. Odłożyć do stężenia. Smacznego!
2. Kolejną galaretkę rozpuścić w połowie szklanki wrzątku. Serek dokładnie wymieszać z drugą częścią jagód. Stopniowo, ciągle mieszając wlać tężejącą. Wyłożyć na galaretce z jagodami. Odłożyć do lodówki do stężenia.
3. Ostatnią z galaretek rozpuścić w 1 szklance wrzątku. Tężejącą wylać na wierzch deseru. Wsypać pozostałe jagody. Odłożyć do stężenia. Smacznego!