nataliaa333@interia.

nataliaa333@interia.

Kuchcik
[Przepisów: 2]

JAJA nadziewane pasztecikiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Jajka przecinamy i wyciągamy żółtko następnie napełniamy je przygotowanym farszem i gotowe!!

JAJA nadziewane pasztecikiem

Składniki:

JAJA nadziewane pasztecikiem

 

  • 5 jaj,
  • pasztet (drop z pieczarkami),
  • sól,
  • śmietanka 12%,
  • szczypior,
  • pietruszka,
  • serek topiony

Sposób przygotowania:

JAJA nadziewane pasztecikiem
Jajka gotujemy na twardo i przecinamy. Nasepnie wydrążamy żółta. Farsz przygotowujemy z zółtek, pasztetu i śmietanki, serkiem, calość doprawiamy sola. Napełniamy jajka farszem, posypujmy zieleniną i gotowe!