Sposób przygotowania:
Jajecznica grzybowa z bekonem
Suszone grzyby dzielimy na mniejsze kawałki. Wbijamy jajka i mieszamy. Odstawiamy do lodówki na godzinkę, aby grzyby troszkę namokły. Boczek wędzony pokrojony w cienki plastry prażymy na rozgrzanej patelni z dwóch stron. Masę jajeczno-grzybową doprawiamy do smaku sosem sojowym. Gdy boczek usmaży się na bekon wlewamy masę. Smażymy kilka minut do uzyskania pożądanej konsystencji. Smacznego.
![Jajecznica grzybowa z bekonem Jajecznica grzybowa z bekonem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajecznica-grzybowa-z-bekonem-147611.jpg)
![Jajecznica grzybowa z bekonem Jajecznica grzybowa z bekonem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajecznica-grzybowa-z-bekonem-147612.jpg)
![Jajecznica grzybowa z bekonem Jajecznica grzybowa z bekonem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajecznica-grzybowa-z-bekonem-147613.jpg)
![Jajecznica grzybowa z bekonem Jajecznica grzybowa z bekonem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajecznica-grzybowa-z-bekonem-147614.jpg)