Sposób przygotowania:
Jajecznica z pomidorem
Pomidory i pieczarki, myjemy i kroimy, pomidory w kostkę a pieczarki w plasterki. Boczek albo inne mięso kroimy w kostkę i wrzucamy na patelnię. Jeśli nie ma nic do wytapiania podlewamy troszkę olejem albo dodajemy inny tłuszcz i przesmażamy mięso.
Dodajemy drobno pokrojoną cebulę i razem smażymy.
Dodajemy pomidory a potem pieczarki. Jajka wybijamy do miseczki i gdy wszystko się przesmaży wlewamy jajka na patelnię.
Doprawiamy do smaku i smażymy do ulubionego ścięcia.
Dodajemy drobno pokrojoną cebulę i razem smażymy.
Dodajemy pomidory a potem pieczarki. Jajka wybijamy do miseczki i gdy wszystko się przesmaży wlewamy jajka na patelnię.
Doprawiamy do smaku i smażymy do ulubionego ścięcia.