Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane nadzieniem serowym
Ugotowane na twardo jajka obrać, przekroić na połówki, wyjąć żółtka i włożyć je do miski.
Żółtka rozdrobnić widelcem, dodać twarożek naturalny delikatny, gęstą śmietanę, wszystko wymieszać na gładką masę.
Do masy dodać zmiażdżone, roztarte z solą ząbki czosnku oraz sól i pieprz do smaku.
Całość dokładnie wymieszać do połączenia składników,przełożyć do szprycy i wycisnąć masę do wydrążonych białek.
Jajka udekorować dodatkowo rozetką majonezu, posypać słodką papryką czerwoną oraz posiekanym szczypiorkiem.
Żółtka rozdrobnić widelcem, dodać twarożek naturalny delikatny, gęstą śmietanę, wszystko wymieszać na gładką masę.
Do masy dodać zmiażdżone, roztarte z solą ząbki czosnku oraz sól i pieprz do smaku.
Całość dokładnie wymieszać do połączenia składników,przełożyć do szprycy i wycisnąć masę do wydrążonych białek.
Jajka udekorować dodatkowo rozetką majonezu, posypać słodką papryką czerwoną oraz posiekanym szczypiorkiem.
gusia1000