Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane zieloną soczewicą i natką
Jajka gotujemy na twardo, a kiedy przestygną, przecinamy je na połówki i ostrożnie wyjmujemy żółtka. Rozgniatamy żółtka widelcem razem z odsączoną z zalewy zieloną soczewicą.
Dodajemy pomidorki koktajlowe pokrojone w drobniutką kosteczkę oraz posiekaną natkę pietruszki.
Mieszamy.
Dodajemy majonez, chrzan, świeżo zmielony pieprz oraz szczyptę soli. Mieszamy i faszerujemy jajka.
Dodajemy pomidorki koktajlowe pokrojone w drobniutką kosteczkę oraz posiekaną natkę pietruszki.
Mieszamy.
Dodajemy majonez, chrzan, świeżo zmielony pieprz oraz szczyptę soli. Mieszamy i faszerujemy jajka.
![Jajka faszerowane zieloną soczewicą i natką Jajka faszerowane zieloną soczewicą i natką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-zielona-soczewica-i-natka-534914.jpg)
![Jajka faszerowane zieloną soczewicą i natką Jajka faszerowane zieloną soczewicą i natką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-zielona-soczewica-i-natka-534915.jpg)
![Jajka faszerowane zieloną soczewicą i natką Jajka faszerowane zieloną soczewicą i natką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-zielona-soczewica-i-natka-534916.jpg)
![Jajka faszerowane zieloną soczewicą i natką Jajka faszerowane zieloną soczewicą i natką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-zielona-soczewica-i-natka-534917.jpg)