Elficzna

Elficzna

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 454]

Jajka mocno czosnkowe Elfi

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Pomysł na szybką kolację mocno czosnkową

Jajka mocno czosnkowe Elfi

Składniki:

Jajka mocno czosnkowe Elfi

 

 

Sposób przygotowania:

Jajka mocno czosnkowe Elfi
Jajka gotuję na twardo i lekko studzę. Majonez wkładam do miski. Czosnek obieram i wyciskam do majonezu - mieszam. Lekko wystudzone jajka obieram i delikatnie przekrajam na pół. Na każde jajko ostrożnie nakładam około 1 łyżeczkę majonezu z czosnkiem - dość czubato. Na sam wierzch posypuję jajko mieszanką szczypiorku z suszonymi pomidorami.

Tagi:

jajko jajka