Joanna19

Joanna19

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 440]

Jajka na bogato

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Smaczna przystawka to idealny dodatek do wszelkiego rodzaju wędlin. Sprawdzi się też sama.

Jajka na bogato

Składniki:

Jajka na bogato

 

Sposób przygotowania:

Jajka na bogato
Jajka gotujemy na twardo. Gdy będą już gotowe chłodzimy je, obieramy i przecinamy na pół. Plaster łososia kroimy na małe paski, a winogrona przecinamy na pół i wyciągamy pestki. Sałatę rwiemy na mniejsze cząstki. Koperek drobno siekamy. Na każdym jajku układamy składniki w kolejności: łosoś, smarujemy cienko majonezem, sałata, koperek i winogron. Na sam koniec posypujemy solą i pieprzem. Chłodzimy w lodówce około 20 minut przed podaniem.