szpileczka

szpileczka

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1249]

Jajka w majonezie.

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Nieodłączny element kulinarny każdej imprezy. ;-)

Jajka w majonezie. Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Jajka w majonezie.

 

 

Sposób przygotowania:

Jajka w majonezie.
Jajka gotujemy na twardo. Sałatę myjemy i rozkładamy na talerzu. Jajka kroimy na połówki i ukłądamy na sałacie, żółtkami do góry. Szpryce do dekorowania ciastek napełniam majonezem i wyciskam troszkę na każde jajko. Tak majonez jest nakładamy estetyczniej. Szczypiorek drobno siekamy i posypujemy nim całość. Całość po wierzchu posypujemy świezo zmielonym pieprzem.
Jajka w majonezie.
Składniki to jajka, majonez, szczypiorek, sałata i pieprz.
Jajka w majonezie.
Jajka kroimy na połówki, układamy na sałacie i nakładamy majonez.