halina

halina

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 717]

Jajka w sosie koperkowym

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 3
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Jajka w sosie koperkowym są bardzo proste do zrobienia . Są smaczne dobre jako przekąska , dla lubiących jajka i nie tylko.

Jajka w sosie  koperkowym

Składniki:

Jajka w sosie koperkowym

 

Sposób przygotowania:

Jajka w sosie koperkowym
Koperek umyć , osuszyć posiekać.Jajka ugotować na twardo, przekroić na połówki. Czosnek obrać , pokroić na mniejsze kawałki. Do wysokiego naczynia włożyć majonez, jogurt posiekany koperek oraz pokrojony czosnek. Składniki sosu zmiksować. Doprawić sos do smaku solą oraz pieprzem. Połówki jajek polać sosem .

Tagi:

jajko jajka